top of page
  • Writer's pictureSam

Care sunt beneficiile unei colaborari împreuna?



Am evitat pâna acum sa fac comparatii, însa, am înteles ca nefacând acest lucru, tu, ca cititor, potential client, nu ai de unde sa stii, sa întelegi care sunt beneficiile unei colaborari împreuna. De aceea hai sa luam pe rând fiecare produs/serviciu.


         1. Wellness by Sam studio a fost creat pentru coaching individual, pentru antrenamente personale private, doar tu si antrenorul în sala. Acesta e un avantaj unic. Daca privesti concurenta, n-ai sa regasesti acest beneficiu; vei împarti cu altii spatiul, aparatele, garderoba. Beneficiul la noi e ca esti singur în sala si în garderoba. Toata atentia e 100% acordata tie. Eviti privirile altora. Spatiul e mai aerisit si în permanenta curat.


        2. Pretul unui abonament de fitness individual 3 sedinte pe saptamâna timp de 1 luna este de 990 de lei la noi. Include dieta personalizata de catre nutritionist dietetician, absolvent al facultatii de medicina; lista de cumparaturi, retete sanatoase, masuratori, indice de masa corporala, procent de grasime si masa musculara. Include consiliere psihologica de catre psihoterapeut; cum sa ai un mindset puternic.

         Acestea sunt plusurile la noi. Acum priveste concurenta. Un antrenor personal cu experienta din Timisoara cere aproximativ 200-250 de euro pe 3 sedinte pe saptamana. Adauga 160-180 de lei pentru abonamentul de sala la care vei merge cu antrenorul si vei ajunge la aproximativ 1330 de lei pe luna.

         3. Oferim extra: prima sedinta gratuita pentru a ne cunoaste si a face cunostinta cu spatiul. Oferim exercitii de postura pentru a corecta problemele spatelui, apa alcalina, un ceai cald, gustari sanatoase, toate incluse în pret. Rareori vei gasi ceva gratuit la concurenta deoarece concurenta este bazata strict pe fitness. La noi în schimb e mai mult decât o sala de fitness, e un centru wellness unde vindecarea se face holistic, din cap pâna în picioare, minte-spirit-corp. Acest centru wellness s-a nascut din pasiunea pentru sanatate si din cei + 10 ani de experienta în domeniul sanatatii ai fondatoarei.


Avantaje si beneficii, pe scurt:

- prima sedinta gratuita;

- vei primi un antrenament diversificat si eficient bazat pe obiectivele tale;

- antrenamentele se desfasoara sub lumina naturala si cu o priveliste frumoasa de la etajul 2;

- vei primi o dieta personalizata, consiliere nutritionala, recomandari suplimente naturale;

- vei primi consultanta online 24/7;

- timp de 60 de minute vei fi ascultat si îndrumat;

- vei corecta problemele de postura;

- vei simti mai multa energie; sanatatea ti se va îmbunatati;

- vei creste rezistenta si forta;

- vei dezvolta un mindset puternic;

- vei avea o stima de sine mai ridicata si mai multa încredere în tine;

- vei avea o viata împlinita.


La Wellness by Sam studio ai sala privata, antrenor personal, nutritionist dietetician si psiholog la un loc.

Dupa ce experimentezi o sesiune privata la noi te vei simti ca nou, revitalizat. De ce? Pentru ca eu, Sam - fondatoarea centrului wellness - ma ocup îndeaproape de binele tau. Aceasta este misiunea mea, sa te ajut sa-ti rezolvi problemele, sa devii cea mai buna varianta a ta.


Ce pierzi daca nu cumperi serviciile noastre?


Niciunde în Timisoara nu vei gasi cele trei servicii de sanatate la un loc - fitness, nutritie dietetica, psihologie - oferite de catre un expert în domeniu si toate într-un loc intim de liniste si armonie.


Vrei sa ma urmezi, vrei sa ma sustii în cauza pentru sanatate din cap pâna în picioare, minte-spirit-corp?


Rezerva locul tau online, aici, pe site-ul www.wellnessbysamstudio.com sectiunea Rezervari sau la telefon sectiunea Contact.



Cu drag,


Sam - your next level health coach






149 views0 comments
bottom of page