top of page

Lifestyle and Nutrition consultation

Începem fiecare program Wellness by Sam studio, aflând detalii despre stilul tau de viata si obiceiurile nutritionale, printr-un chestionar usor de raspuns. Aceasta informeaza expertii nostri, astfel încât sa putem lua în considerare toate modalitatile prin care va putem ajuta în calatoria dumneavoastra de bunastare.
Terapeutul nostru nutritional va va oferi un „set de instrumente” pentru a va duce acasa si pentru a va ajuta sa va pastrati pe calea catre wellness. Educatia este, de asemenea, un element îmbogatitor al fiecarei sedinte alaturi de noi.

Stil de viata si consultatie nutritionala

Consilierul nostru pentru sanatate si terapeutul nutritional considera wellness-ul prin cei patru piloni ai sanatatii bune: nutritie, miscare, somn si stare de spirit. Analizând rezultatele chestionarului completat, evaluând obiceiurile alimentare, împreuna cu statisticile personale - raportul talie-înaltime, compozitia corporala si analiza metabolismului - este creat un plan personalizat de tratamente, activitati de fitness si recomandari nutritionale. 

Ce înseamna consultatii la distanta?
O consultatie normala în care te vezi cu un expert în nutritie;
Primesti tot ceea ce ai primi într-o consultatie la clinica;
Poti folosi WhatsApp sau Messenger.
Ce câstigi prin consultatie online?
Timp - Consultatia la distanta înseamna timp câstigat, pe care altfel l-ai pierde pe drum pentru a ajunge în clinica.
Libertate - Consultatia la distanta poate fi sustinuta de oriunde. Poti fi în orice colt al tarii, acasa, într-o pauza la birou sau chiar în concediu. Ai nevoie doar de un smartphone si o conexiune la Internet.
Calm si pace - Consultatia la distanta ofera liniste, o stare de calm, fiindca e sustinuta în zona ta de confort, în locul preferat de tine.
La fel ca in cazul consultatiei clasice, consultatia nutritionala online va fi urmata de stabilirea unui protocol de alimentatie si stil de viata si elaborarea unei diete personalizate, în functie de problemele de sanatate existente.
Dupa începerea implementarii programului de nutritie sau wellness indicat, vom continua colaborarea la intervale de timp convenite, pentru a urmari evolutia starii de sanatate si a ajusta anumite aspecte legate de alimentatie si suplimentele alimentare recomandate, în functie de progres.
Faceti acum primul pas spre o viata sanatoasa!

Experimenteaza Wellness by Sam studio tu însati. 

Furnizeaza-ne detaliile de mai jos si un consultant te va contacta pentru a-ti programa vizita sau consultatia telefonica.

vreau sa ma înscriu
Wellness Experts
CEO Wellness by sam studio. jpg
Sam

Cunoscuta ca psiholog clinician, psihoterapeut de familie; nutritionist-diete︎cian; pedagog; instructor de fitness si antrenor personal. Master Trainer Lifestyle & Nutrition coach International, recent Life coach of the year 2020/21. Autoarea cartii ”Simte. Asculta. Iubeste” în limba româna si în engleza. Creatoarea Programului de curatare | Detoxifiere în 7 zile. Autoarea celei mai recente carti ”Rutina de dimineata - o calatorie catre vindecare si succes”. Pasionata de sanatate, fitness si gatit sanatos.

Fondatoarea studioului Wellness by Sam, o sala de fitness holistica care ofera oamenilor posibilitatea de a avea o viata sanatoasa si fericita prin minte, corp, spirit.

Misiunea ei este de a împuternicii oamenii sa faca o schimbare în viata lor, în timp ce îsi ating potentialul si obiectivele lor mai rapid.

În ultimii opt ani, a ajutat multi oameni sa obtina sanatate si echilibru în viata lor, sa-si vindece relatiile cu ei însisi si cu trupurile lor, sa-si piarda excesul de greutate si sa fie fericiti.

Pasiunea ei pentru Fitness i-a oferit capacitatea de a oferi instruire specifica unei largi varietati de clienti cu obiective diferite.

În prezent investigheaza terapii bazate pe nutritie în sanatatea intestinelor (gut health) si vindecarea glandei tiroide.

Sam utilizează tehnici de antrenament personal de ultimă oră pentru a ajuta clienții să-și atingă aspirațiile fizice individuale.

 

Cu sediul într-un studio privat exclusiv, în inima orașului Timișoara, Sam a ajutat o gamă largă de clienți să-și atingă cu succes obiectivele dorite. Programele pentru clienți individuali au inclus totul, de la antrenamente de transformare a corpului, antrenamente specifice, până la antrenament general de forță.

 

Sam, fondatoarea WELLNESS BY SAM STUDIO, a obținut licență în Psihologie și Psihoterapie la Universitatea de vest din Timișoara, de asemenea a obținut licență în Nutriție dietetică la Universitatea de Medicina și Farmacie ”Victor Babeș”Timișoara, masterat în Psihologie clinică tot la Universitatea de Vest, pedagog la DPPD (Departamentul pentru pregătirea personalului didactic), formare și supervizare la Institutul DIANOIA. După terminarea studiilor, și din pasiune și stil de viață sănătos, Sam s-a calificat ca antrenor personal și instructor de Fitness la Fitness Education School, Timișoara, acreditat Ministerul Educației Tineretului și Sportului. Recent a trecut la nivelul următor calificându-se ca Master Trainer Lifestyle & nutrition coach la International Fitness Wellness & SPA Association (IFWSA), București.

bottom of page