top of page
Design Book

 eBooks for Instant Download

Cărti cu privire la chestiuni care va vor permite sa va îmbunatatiti nu numai hrana si obiceiurile sanatoase, ci va vor face si sa va simtiti reînnoit si revitalizat. Un continut special ales, astfel încât sa puteti obtine un echilibru între corp, minte si spirit.

Politica de rambursare?

 

Deoarece cartile electronice sunt intangibile si pot fi descarcate oricând dupa cumparare, ele sunt considerate „utilizate” la cumparare si nu putem accepta nicio cerere de rambursare sau schimb. Daca a existat o eroare de cumparare sau aveti probleme cu descarcarea dvs., trimiteti-ne un e-mail la wellnessbysamstudio@gmail.com si va vom ajuta sa o rezolvati.

Drepturi de autor / Copyright

 

Nicio parte a acestor documente nu poate fi reprodusa, stocata într-un sistem de preluare sau transmisa sub nicio forma, prin orice mijloace, în format electronic, mecanic, copiat foto, înregistrare sau altfel, fara permisiunea prealabila în scris a proprietarului dreptului de autor. Am pus multa munca si dragoste în aceste proiecte. Va multumim pentru sprijin!

Retineti: toate produsele sunt carti electronice E-book, un fisier PDF pe care îl puteti citi de pe telefon, calculator sau tableta. 
Va recomand doar produse în care cred; informatiile gasite în aceste produse le sustin si le pun în practica din 2012,  asa ca sper sa va bucurati si voi de ele.
 
Multumesc,
Sam. jpg
bottom of page