Design Book

 eBooks for Instant Download

Cărti cu privire la chestiuni care va vor permite sa va îmbunatatiti nu numai hrana si obiceiurile sanatoase, ci va vor face si sa va simtiti reînnoit si revitalizat. Un continut special ales, astfel încât sa puteti obtine un echilibru între corp, minte si spirit.

Green smoothie recipe, benefits and calories.png
simte. asculta. iubeste.jpg
rutina de dimineata - coperta_edited.jpg

This is a superior green food you can rely on. Provides natural friendly flora, part of healthy digestion. Rich in chlorophyll and enzymes.

 

This superior green food is my smoothie, my everyday breakfast and I wanted to share with you.

 

In this pdf you find the recipe, benefits and calories.

Pret 10 lei / Price 2,02 EUR

Cartea este dedicată iubirii primare, iubirii sinelui. Când iubirea abundă, stima de sine e ridicată, încrederea în sine și curajul de asemenea; frica și temerile se dizolvă. Atunci ai grijă de tine: te hrănești corespunzător, gândești corespunzător și te miști întocmai. înțelegi că tu ești singurul responsabil pentru starea ta de bine.

Pret 40 lei

Am vrut să împărtășesc cu voi povestea mea pentru a vă inspira - se poate schimba viața, se pot schimba obiceiurile și gândurile limitative. Acesta e un ghid simplu, ușor de citit și ușor de pus în practică creat pentru cine vrea să-și schimbe viața, pentru cine se simte pierdut sau nu știe încotro îi merge viața. 

 

Schimbările se văd când se pune în practică și există perserverență. Sunt alături de acei oameni, care luptă, care se debarasează de obiceiuri limitative / gânduri limitative, care vor să iasă din cercul vicios în care se află. Care doresc disciplină, libertate și o direcție în viață. Acei oameni care sunt deschiși. 

 

În acest e-book nu e vorba doar de rutina de dimineață, este vorba despre STIL DE VIAȚĂ, despre dezvoltare personală, despre cum să te vindeci, cum să te simți bine și să ai succes.

 

Vei găsi infromații despre cum să-ți schimbi viața, cum să gândești pozitiv, să mănânci sănătos, să gătești, să faci mișcare, să elimini stresul... + două rețete (elixirul sănătății și mic dejun bogat în nutrienți).

Preț: 35 lei