top of page
Design Book

 eBooks for Instant Download

Cărti cu privire la chestiuni care va vor permite sa va îmbunatatiti nu numai hrana si obiceiurile sanatoase, ci va vor face si sa va simtiti reînnoit si revitalizat. Un continut special ales, astfel încât sa puteti obtine un echilibru între corp, minte si spirit.

Green smoothie recipe, benefits and calories.png
simte. asculta. iubeste.jpg
rutina de dimineata - coperta_edited.jpg

This is a superior green food you can rely on. Provides natural friendly flora, part of healthy digestion. Rich in chlorophyll and enzymes.

 

This superior green food is my smoothie, my everyday breakfast and I wanted to share with you.

 

In this pdf you find the recipe, benefits and calories.

Pret 10 lei / Price 2,02 EUR

Cartea este dedicată iubirii primare, iubirii sinelui. Când iubirea abundă, stima de sine e ridicată, încrederea în sine și curajul de asemenea; frica și temerile se dizolvă. Atunci ai grijă de tine: te hrănești corespunzător, gândești corespunzător și te miști întocmai. înțelegi că tu ești singurul responsabil pentru starea ta de bine.

Pret 40 lei

Am vrut să împărtășesc cu voi povestea mea pentru a vă inspira - se poate schimba viața, se pot schimba obiceiurile și gândurile limitative. Acesta e un ghid simplu, ușor de citit și ușor de pus în practică creat pentru cine vrea să-și schimbe viața, pentru cine se simte pierdut sau nu știe încotro îi merge viața. 

 

Schimbările se văd când se pune în practică și există perserverență. Sunt alături de acei oameni, care luptă, care se debarasează de obiceiuri limitative / gânduri limitative, care vor să iasă din cercul vicios în care se află. Care doresc disciplină, libertate și o direcție în viață. Acei oameni care sunt deschiși. 

 

În acest e-book nu e vorba doar de rutina de dimineață, este vorba despre STIL DE VIAȚĂ, despre dezvoltare personală, despre cum să te vindeci, cum să te simți bine și să ai succes.

 

Vei găsi infromații despre cum să-ți schimbi viața, cum să gândești pozitiv, să mănânci sănătos, să gătești, să faci mișcare, să elimini stresul... + două rețete (elixirul sănătății și mic dejun bogat în nutrienți).

Preț: 35 lei

Cleanse _ Curatare.png

Esti gata sa îti iei la revedere de la balonare și gaze, oboseala, ceata mentala, schimbari de spirit și dureri de cap persistente?

Îti voi arata solutia perfecta pentru a-ti reseta sanatatea si vitalitatea fara a-ti fi foame. Vei învata cum poti elimina poftele alimentare, sa ai energie abundenta pe parcursul zilei, sa îti cresti sistemul imunitar si sa scapi de câteva kilograme nedorite.

 

Curatarea este o practica veche care dateaza înca din culturile romane, grecesti, indiene si americane. Este o metoda puternica de eliminare a toxinelor din corpul tau si a obiceiurilor nesanatoase din viata de zi cu zi, într-o abordare naturala si durabila.

Permite-mi sa-ti fiu antrenorul tau de nutritie si sanatate! Te voi învata cum sa manânci mai bine, sa faci cumparaturi mai sanatoase si sa îti detoxifici usor corpul. Zi de zi, voi fi acolo pentru a te sustine cu planuri de masa, liste de cumparaturi, recomandari nutritionale, retete, consultanta psihologica.

Pret 50 lei

ce înseamna sa fii minimalist ce înseamna un stil de viata minimalist pasi catre minimalis

Am creat acest ghid explicativ pentru a împărtăși pas cu pas construirea unei vieți minimaliste. Cu acest ghid, puteți începe să trăiți și să respirați stilul de viață minimalist. Veți afla că ”less is more” (mai puțin e de fapt mai mult). Veți merge într-o călătorie a evoluției continue, a deveni mai buni astăzi decât am fost ieri. Și veți căuta răspunsul la întrebarea ”Suntem cu adevărat definiți de lucrurile - sau de lipsa lucrurilor - pe care le deținem? Astfel veți merge într-o căutare a sinelui și a lucrurilor cu adevărat importante.

Preț: 35 lei

Va recomand doar produse în care cred; informatiile gasite în aceste produse le sustin si le pun în practica din 2012,  asa ca sper sa va bucurati si voi de ele.
 
Multumesc,
Sam_edited.jpg
bottom of page