top of page

La Wellness by Sam studio cautam sa va oferim o nutritie 100% sanatoasa, naturala, energica si echilibrata, concentrata sa fie flexibila, practica si atractiva pe termen lung; personalizând-o în functie de nevoile fiecarei persoane. Obiectivul principal este de a consolida sistemul imunitar, de a neutraliza radicalii liberi, de a stimula starea de spirit si de a oferi vitalitate primul lucru dimineata, prin micul dejun complet, alcalinizant si echilibrat, realizat cu ingrediente naturale si lasând deoparte ingrediente precum zahar, lactate si gluten.

A savura un desert delicios nu trebuie sa fie nesanatos. Sam creeaza deserturi sanatoase la fel de delicioase, cu ingrediente 100% naturale, înlocuind ingrediente nesanatoase cu valoare nutritiva redusa, cum ar fi zaharul, lactatele, glutenul, aditivii si aromele artificiale, cu optiuni mai sanatoase, care nu ofera culpabilitate, având grija de sanatatea dvs., în timp ce va bucurati si de placerile dulci din viata. Aflati noi obiceiuri alimentare sanatoase pentru a optimiza detoxifierea naturala.

De asemenea, datorita lumii în care traim, înconjurati de contaminare, dorim sa va oferim o gama larga de cele mai bune suplimente alimentare naturale destinate compensarii lipsei de nutrienti necesari pentru a atinge nivelul maxim de sanatate si vitalitate.

 

 „Lasa mâncarea sa fie medicamentul tau si medicamentul alimentele.” Hippocrates

 

Mens Sana în Corpore Sano

 

Scopul nostru este sa va bucurati de potentialul dvs. maxim nu numai fizic, ci si la nivel mental, asa ca suntem preocupati sa folosim cele mai valabile cunostinte actuale care, alaturi de psihologie si dezvoltare personala / spirituala, ofera un mijloc de a redescoperi universul din interiorul Sinelui. Wellness by Sam ofera o calatorie de trezire a sinelui. Tandrete, caldura, întelegere, bunavointa, atentie nediscriminata fata de sine. Unde simplul fapt de a recunoaste foamea reala (dincolo de cea aparenta), dorinta profunda, scuteste de îmbuibare si îndopare agresiva, nesanatoasa. Astfel kilogramele în plus si încapatânate, înmagazinate pentru poftele afective, sunt date jos imediat.

Fitness 

„Trebuie sa cultivam vigoarea corpului, pentru a pastra spiritul” Luc de Clapiers 

Activitatea fizica este esentiala pentru mentinerea si îmbunatatirea sanatatii, deoarece contribuie la prelungirea vietii si la îmbunatatirea calitatii acesteia. La Wellness by Sam studio am reunit o ”echipa” compusa dintr-o singura persoana profesionista specializata în nutritie-dietetica, psihologie, psihoterapie, pedagogie, antrenament personal, cu care puteti efectua antrenamente private 1 la 1 în functie de nevoile dumneavoastra.

De asemenea, la Wellness by Sam studio punem accent pe reeducarea posturala - este o metoda de evaluare si un tratament pentru tulburarile sistemului osos neuro-muscular încercând sa eradice simptomele. Obiectivele sunt: redarea flexibilitatii musculare, recuperarea alinierii corecte a structurilor, eliminarea durerii si restabilirea functiilor.

Obiective

 

Sa predam noi obiceiuri de viata cu scopul de a îmbunatati starea generala de sanatate, iar procesul de învatare sa continue dupa ce individul se întoarce acasa.

Misiune

„Aspir sa creez schimbari pozitive în lume, unde societatea învata sa duca un stil de viata sanatos si se poate bucura de o longevitate mai mare, cu o buna calitate a vietii, care implica pacea interioara.

 

Misiunea mea este de a împuternicii oamenii sa faca o schimbare în viata lor, în timp ce îsi ating potentialul si obiectivele lor mai rapid. Sa obtina sanatate si echilibru în viata lor, sa-si vindece relatiile cu ei însisi si cu trupurile lor, sa-si piarda excesul de greutate si sa fie fericiti.”

Stef Alina Mihaela (Sam),

Fondator si Administrator al Wellness by Sam studio

bottom of page