top of page
  • Writer's pictureSam

Fa primul pas! Alege o viata împlinita.



„Oamenii au început sa acorde din ce în ce mai multa atentie partii spirituale (nu neaparat în sens religios, ci al gradului de constienta), sa îsi analizeze mai în amanunt comportamentele si alegerile si sa se orienteze în tot ce fac catre urmarirea unui scop mai înalt decât ei însisi. Sau cel putin a unei vieti mai împlinite, mai putin orientate pe ce trebuie si mai mult pe ce aduce satisfactie.” (Lorand Soares Szaszz - Online de simplu)


Acesta este momentul cel mai propice pentru crestere, evolutie si dezvoltare personala. Nu a existat niciodata atât de multa informatie ca în prezent; nu a existat niciodata atât de multi specialisti dispusi sa ajute. Acesta este momentul pentru ACTIUNE.


  • Daca ai nevoie de un raspuns rapid, o informatie, nenea Google este la un click distanta.

  • Daca ai nevoie de sprijin profesional, psihologul / consilierul este alaturi.

  • Daca esti supraponderal sau suferi de o boala, nutritionistul dietetician te poate ajuta.

  • Daca doresti sa faci miscare, dar nu sti cum sa începi, antrenorul personal îti sta la dispozitie.

  • Daca te doare spatele, specialistul postural sau kinetoterapeutul, te poate ajuta.

Si asa mai departe. În orice domeniu poti primi ajutor.


Ceea ce face diferenta este gradul de constienta. Degeaba ai la îndemna ajutorul, daca nu constientizezi nevoia lui. Daca nu ceri ajutorul, daca nu iei actiune, acest ajutor nu te va gasi.


Fa primul pas! Alege o viata împlinita.


Misiunea mea este sa te ajut sa ai o viata împlinita, sa obtii satisfactie prin echilibrul minte-spirit-corp.

Dar tu nu ma cunosti, nu sti daca sa ai încredere în mine sau nu. Nu sti daca sa te ”lasi pe mâna mea”.

M-am gândit la acest aspect. Astfel am decis sa îti prezint pasii de cunoastere:


1. Citeste gratuit articolele de pe acest blog si de pe blog-ul meu personal www.wellnessbysam.com unde scriu articole din anul 2012.


2. Aboneaza-te la newsletter-ul Wellness by Sam studio pentru sfaturi, idei, retete.


3. Am scris o carte în 2016 ”Simte. Asculta. Iubeste” unde pentru prima oara m-am dezvaluit. Cartea reprezinta stilul meu de viata, reprezinta valorile mele si este vorba despre sanatate, echilibru, iubire de sine. Îti recomand sa o citesti. Te va ajuta sa întelegi cu ce ma ocup, cum te pot ajuta. O gasesti pe Google Play Books varianta eBook https://play.google.com/store/books/details/Simte_Ascultă_Iubește?id=C1dSDwAAQBAJ. Investitie 25 de lei.


4. Hai la o prima sesiune gratuita la mine la studio, sa cunosti locul, sa simti atmosfera, sa vorbim.


5. Daca ai nevoie de o dieta personalizata sau consiliere nutritionala, sa te ajut în vindecarea sau prevenirea unor boli, rezerva online sau la telefon sedinta privata. Investitie între 100 si 150 de lei.


6. Daca esti într-un impas în viata personala sau la lucru si ai nevoie de consiliere psihologica sau psihoterapie de familie / cuplu, rezerva online sau la telefon sedinta privata. Investitie 100 de lei. 


7. Daca îti doresti o clasa de stretching sau de abs & glutes privata (maxim 3 persoane / ora), rezerva sedinta online sau la telefon. Investitie 200 de lei


8. Daca doresti sa lucram împreuna timp de o luna la un curs de coaching individual bazat pe 10 lectii ”Cum sa ai o viata sanatoasa si fericita”, înscrie-te aici: https://www.wellnessbysamstudio.com/coaching-1-1 Investitie 880 de lei platibili în 2 rate.


9. Si nu în ultimul rând, daca doresti tot pachetul la un loc pentru mai mult timp, atentie 100%, nutritie, psihologie, consiliere, antrenamente private, îti ofer produsul de baza de tip abonament. Investitie între 500 si 900 de lei / luna în functie de numarul de sedinte.


Ofer un mix de produse în functie de posibilitatile fiecaruia pentru ca îmi doresc sa ajut pe cât mai multa lume.


Daca ai citit acest articol si crezi ca ar ajuta pe cineva din apropiatii tai, te rog, sa distribui mai departe.


Multumesc pentru atentie.


O zi minunata cu orientare catre scopuri înalte!



Cu drag,

Sam - your next level health coach






26 views0 comments
bottom of page