top of page
  • Writer's pictureSam

Cercul de Aur


Imi doresc ca toata lumea sa inteleaga cu ce se ocupa Wellness by Sam studio. Iar pentru a realiza acest lucru am apelat la metoda Cercului de Aur. Raspunzand la cele trei intrebari din imagine „ce, cum, de ce?” veti avea o imagine de ansamblu asupra serviciilor oferite.


DE CE? Pentru ca am un vis. Un vis pentru intreaga lume. Acela de a dezvolta constienzare la nivelul sanatatii psihice si fizice, de a cultiva responsabilitate si de a extinde conceptul MINTE, SPIRIT, CORP.


Vreau sa adun o comunitate de oameni care sunt motivati de ideea vindecarii holistice, vindecarii intregului corp prin ganduri, emotii, alimentatie, miscare (sport).


CUM? Serviciile mele sunt sincere si oneste. Ofer la pachet consiliere psihologica, consiliere nutritionala / dieta personalizata, antrenamente de fitness private 1 la 1.


CE? O abordare holistica intr-un spatiu privat. O ora doar pentru tine. Consiliere, antrenamente, stretching, exercitii de postura intr-un spatiu intim.


 

Mi-am dorit sa fac ceva diferit. Mi-am dorit un loc unde toata atentia e focusata pe client. Un loc unde dainuie linistea si lumina naturala.


In urma unei programari telefonice poti beneficia de privilegiul unei sedinte private; doar tu cu mine - antrenorul, psihologul si nutritionistul tau.


Cei care au aspiratii, credinte si valori asemanatoare, îi astept cu drag la #wellnessbysamstudioCine e Sam?

Founder & Owner Wellness by Sam studio. Autoarea acestui articol. Cea din spatele acestui vis maret. O persoana congruenta, ce spune = ce face, onesta si generoasa. O persoana caruia îi place sa ofere valoare reala, caruia îi pasa.


93 views0 comments

Comments


bottom of page