• Sam

Mai multe despre mine si despre Wellness by Sam studioAstăzi vreau sa vă povestesc mai multe despre mine, despre ceea ce fac eu și ce reprezintă Wellness by Sam studio. Eu sunt Sam (inițialele numelui meu). Mi-a făcut întotdeauna plăcere să ascult lumea, să o ajut. Așa s-a născut prima mea meserie, cea de Psiholog clinician / Psihoterapeut de familie și cuplu. Apoi, schimbându-mi stilul de viață, după vizionarea unui documentar numit ”Food matters”, am observat diferențe la nivel de energie și sănătate. Așa am început cea de-a doua facultate, cea de medicină, specializarea Nutriție și Dietetică. În același timp am început să fac sport. Ora de fitness în fiecare dimineață înainte de a merge la facultate la ora 8.


După 2 ani de fitness acasă, am început să merg la sală. În fiecare seară mergeam la sală. Acolo am descoperit pasiunea pentru bodybuilding / ridicare greutăți. Și pentru că îmi place să ajut pe alții, inevitabil am fost atrasă de ideea de a deveni instructor de fitness / antrenor personal. Și astfel, în 2015 mi-am luat diploma de instructor de fitness și personal trainer.


Știam că cele trei meserii merg mână în mână, se leagă perfect: minte, spirit, corp. Pentru a trăi o viață echilibrată și armonioasă e nevoie de cele trei: să gândim corespunzător, să hrănim corpul cu cel mai bun combu