top of page
  • Writer's pictureSam

De ce strategia oceanului albastru?


Image via bussiness2.ro


Când viziunea mea a luat forma stiam ca îmi doream un loc unde mintea, spiritul si corpul se împletesc. Pe piata actuala din Timisoara exista o multime de sali de fitness, tot mai mari si mai bine echipate. Dar eu îmi doream ceva cu totul nou, un spatiu intim doar al tau. Un studio wellness unde ai sala de fitness ca la tine acasa, privata, cu aparatura de ultima generatie, un cabinet de nutritie dietetica si consiliere psihologica.


Strategia oceanului albastru presupune fie crearea unor industrii cu totul noi, fie (majoritar) crearea unei industrii noi desprinsa dintr-una deja existenta si / sau combinarea cu o alta. Prin urmare, eu am ales varianta majoritara, am creat o industrie noua desprinsa dintr-una deja existenta. Exista deja o multitudine de sali de fitness în Timisoara, astfel, din aceasta piata existenta am desprins ceva inovativ - sala privata exclusiva.


Strategia oceanului albastru îsi propune sa ofere valoare mare la cost rezonabil, folosindu-se de inovatie. În acest fel concurenta dispare pentru ca presupune crearea unui spatiu nou pe piata, unde nu exista si nu conteaza concurenta. (paragrah preluat din cartea ”Online de simplu” - Lorand Soares Szasz)


Vrei sa încerci ceva inovativ si unic în Timisoara? Vino sa experimentezi luxul de a fi numai tu în sala de fitness la #wellnessbysamstudio


Wellness by Sam studio este studio-ul PT privat.


Imagineaza-ti, cum te-ai simti într-o sala de fitness exclusiva, sa fii singura cu mine - antrenorul tau personal, psiholog si nutritionist dietetician; sa fii ascultata si consiliata; orice problema ai avea sa o poti discuta ca mine, stiind ca totul e confidential?


Acest Studio este destinat anumitor persoane, celor care apreciaza exclusivitatea, celor care si-au dorit dintotdeauna intimitate, un spatiu doar al lor, celor care apreciaza muzica ambientala, celor care înteleg ca sportul nu e doar ceva fizic, nu e doar ”cum arati”, ci, cum te simti.


Acesta e ”de ce-ul” companiei mele, iar serviciile oferite reflecta aceste principii.


Daca vrei sa faci parte din ”tribul” meu, vino sa experimentezi confortul de a fi singura în sala de fitness. Prima sedinta e gratuita!



Cu drag,


Sam, your next level health coach




21 views0 comments
bottom of page