top of page
  • Writer's pictureSam

Ce înseamna exclusiv?Conform dictionarului DEX termenul „exclusiv” înseamna:


1. Care exclude (2-3). 3-4 a Care are posibilitatea de a exclude (2-3). 5-6 a Care apartine unei singure persoane sau categorii de persoane. 7-8 a Care se refera la o singura persoana sau la o categorie de persoane. 9-10 a Propriu unei singure persoane sau unei categorii de persoane. 11-12 a Care se refera sau care se limiteaza la un singur lucru. 13 a Care este fixat asupra unui singur lucru. 14 a Care admite un singur punct de vedere, o singura orientare.


Iar termenul „exclusivitate” înseamna:


2. Stare a doua lucruri care se exclud (2-3). 3-4 (Îljv) În(sau cu) ~ Numai. 5-6 (Îal) Mai ales. 7-8 (Îal) Cu excluderea tuturor celorlalti. 9-10 Situatia sau calitatea a ceea ce este exclusiv (14). 11-12 Dreptul sau calitatea cuiva de a fi proprietar al unui lucru. 13-14 Dreptul sau calitatea cuiva de a se bucura singur de anumite privilegii. 15-16 Drept exclusiv (5-6) la o actiune.


Ce înseamna o sala de fitness exclusiva?


Când am deschis Wellness by Sam studio m-am gândit la aceasta categorie de persoane, care cauta sau prefera exclusivismul.


Astfel, Wellness by sam studio...

apartine unei singure persoane sau categorii de persoane - cele care prefera antrenamente personale private, care prefera o sala si o garderoba privata.


se limiteaza la un singur lucru - coaching individual 1 la 1.


admite un singur punct de vedere, o singura orientare - privat, lux, atentie orientata catre client.


ofera calitatea cuiva de a se bucura singur/a de anumite privilegii - antrenamente private, garderoba privata, nutritie-dietetica, psihologie, motivatie, sala de lux, apa alcalina, etc.


Se ocupa numai de persoanele care doresc sa aibe un antrenor personal într-un spatiu privat de lux.


De aceea, desi s-au deschis multe sali de fitness în ultimii ani, nu exista concurenta. Cine doreste sa mearga la o sala publica si cine doreste sa mearga la o sala exclusivista, e liber sa aleaga. Din fericire avem la dispozitie tot mai multe optiuni.


Daca si tu te numeri printre cei care prefera exclusivismul te asteptam cu drag sa ne treci pragul. Sa nu uiti sa te programezi înainte :) Fiind sala privata aceasta functioneaza pe programari, 1 client / ora.


P.S. Anul trecut, în noiembrie 2019, Wellness by Sam studio a primit premiul „Best Exclusive Wellness studio” din partea Federatiei Române de Fitness Wellness & Spa.


Cu drag,


Sam - your next level health coach - nutritionist dietetician, antrenor personal, master trainer lifestyle & nutrition coach, psiholog, psihoterapeut, pedagog.1,812 views0 comments

Comments


bottom of page