• Sam

Care sunt beneficiile unei colaborari împreuna?Am evitat pâna acum sa fac comparatii, însa, am înteles ca nefacând acest lucru, tu, ca cititor, potential client, nu ai de unde sa stii, sa întelegi care sunt beneficiile unei colaborari împreuna. De aceea hai sa luam pe rând fiecare produs/serviciu.


         1. Wellness by Sam studio a fost creat pentru coaching individual, pentru antrenamente personale private, doar tu si antrenorul în sala. Acesta e un avantaj unic. Daca privesti concurenta, n-ai sa regasesti acest beneficiu; vei împarti cu altii spatiul, aparatele, garderoba. Beneficiul la noi e ca esti singur în sala si în garderoba. Toata atentia e 100% acordata tie. Eviti privirile altora. Spatiul e mai aerisit si în permanenta curat.


        2. Pretul unui abonament de fitness individual 3 sedinte pe saptamâna timp de 1 luna este de 990 de lei la noi. Include dieta personalizata de catre nutritionist dietetician, absolvent al facultatii de medicina; lista de cumparaturi, retete sanatoase, masuratori, indice de masa corporala, procent de grasime si masa musculara. Include consiliere psihologica de catre psihoterapeut; cum sa ai un mindset puternic.

         Acestea sunt plusurile la noi. Acum priveste concurenta. Un antrenor persona